dOne sai toteutettavakseen Lahden Sibelius-talossa sijaitsevan Lastu-ravintolan uudistuksen, jonka oli suunnitellut dSign Vertti Kivi & Co.
Restelin Food& Events Tapahtumaravintoloille tehdyn sisustussuunnitelman perustana olivat Sibeliustalon henki ja muotokieli, jotka ovat saaneet innoituksensa suomalaisesta metsästä sekä alueen teollisesta historiasta. Muuntojoustaviksi suunnitellut tilat toimivat sekä lounasravintolana että tapahtumatilana eri tyyppisille ja kokoisille tapahtumille syntymäpäivistä asiakastilaisuuksiin.
Projekti toteutettiin nopealla aikataululla samaan aikaan kun Restelin Food & Events otti Sibeliustalon ravintolatoiminnot haltuunsa 2020. dOne otti toteutuksen kokonaisvastuun ja mm. kilpailutti tavarantoimittajat, ohjasi kiintokalustetoimittajia ja huolehti projektin työmaaohjauksesta.